Thursday, October 18, 2007

Kitamissa

Jo! o/

Jatan matkakertomuksen viimeisen osan hieman myohemmalle ja kirjoitan nyt mita Kitamissa on sattunut lahiaikoina.
Tanne tuli syyskuun lopulla kaksi uutta suomalaista, siis eli meita on nyt 5 taalla. Kaikki tosin lahtevat maaliskuussa pois, eli ensi kevaana uudet suomalaiset saavat parjata ilman opastusta. Taytyy kuitenkin varmaan jattaa jalkeensa joku lappu tarkeimmista tiedoista, kuten parhaista baareista...
Koulu siis alkoi lokakuun alussa, ei siita muuta. Paivat kulkevat tavallista tahtia, ilman mitaan kummempaa. Koululla tulee oltua henkilokohtaisesti todella paljon, kampilla kayn periaatteessa vain nukkumassa ja katsomassa TV:ta.

Viime viikonloppuna oli International Centerin jarjestama reissu patoa katsomaan. Patokin oli tietty hieno, mutta itse nautin enemman reissuun myos kuuluneista puistogolfista ja ruokailuista. Mukava reissu kaikinpuolin, vaikka puistogolfit havisinkin, ja vielapa uusille suomalaisille.

Huomenna perjantaina on lomapaiva, silla viikonloppuna on koulun vuosijuhla. Hieman on kylmat ilmat, mutta kylla suomalainen sellaisen kestaa... En viela tieda mita ohjelmaa on luvassa paitsi ikebana (kukkien asettelua) ja mahdollisuus osallistua japanilaiseen teeseremoniaan.

Tanaan, huomisen lomapaivan kunniaksi, kaydaan nayttamassa kahdelle puolalaiselle kaupunkia. Kumpikaan ei osaa samaakaan japania, ei tosin uudet suomalaisetkaan.

Jau

3 comments:

Anonymous said...

Mo!
Kuinkas "Master of minigolf" voi hävitä ;) ?
Jep, täälläkin päässä on aika mennyt koulussa. Viime viikolla tuli opeteltua vihdoin filmien värivedostusta ja pimiössä on tullut oltua 7-8h päivässä. Ainiin ja Liekin keikallakin oltiin Jyrgenin kanssa, vanhat biisit oli kyllä hyvin hanskassa...

Juzupuh said...

Lähettelin viestiä juuri kahdelle Kitamiin lähtiälle ja laitoin toiveesi yhteydenotosta samaan viestiin. Tällä kertaa vain kaksi mutta muuten näyttää siltä, että on lähdössä hyvän kokoinen porukka (seitsemän) Japaniin.

Allekirjoittanut suuntaa Sendaihin.

Sano terveisiä muille sekä Lasselle.

Anonymous said...

Timo: Liekkia tekis mieli itsekin kuunnella, mutta minkas teet. Olitteko muuten raton ja keuhkojen keikalla joskus pari viikkoa sitten?

paivittelen kuulumia taas joskus, nyt ei ole vaan mitaan kummempaa tapahtunut.